Dünya çapında ekonomiyle ilgilenen gençlerin buluştuğu en büyük organizasyon olan ve 2007 Nobel Ekonomi Ödülü sahibi Erik Mason tarafından desteklenen Uluslararası Ekonomi Olimpiyatları, 49 farklı ülkeden gelen katılımcılarla 7’nci kez gerçekleşti.

Ülkemizde, 3 bölümden oluşan ve uluslararası olimpiyatları simüle eden bir seçme sınavına giren katılımcılardan, aralarında UAA’25 dönemi öğrencimiz Begüm Burçak’ın da bulunduğu en yüksek skoru alan 5 kişi, milli takım olarak uluslararası olimpiyatlarda ülkemizi başarıyla temsil ettiler.

Öğrencimiz Begüm ise bireysel olarak gümüş madalya kazandı ve finansal okuryazarlık bölümündeki başarısı sonucunda “Finans’ta En İyi” ödülüne layık görüldü.

Begüm’ü gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.